Pàgines

dijous, 8 de desembre del 2011

(Screencast)



 TASTA’M Tasta'm! neix amb la intenció d'oferir a la comunitat educativa un programa obert sobre alimentació saludable, basat en un model de salut que inclou la interacció d'aspectes físics, mentals, socials i ambientals. Adreçat a educadors, mestres, infants de 6 a 12 anys i les seves famílies. És un projecte educatiu interdisciplinari amb una visió global de les causes i factors que intervenen –a més dels nutricionals– en els trastorns de conducta alimentària per tal de prevenir-los des de les primeres edats de manera integrada, i no de forma segmentada.
Tasta'm! conté activitats amb un enfocament sòcioafectiu per als infants. Ofereix informació temàtica sobre alimentació, emocions, valors, competències bàsiques, Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC); l'avaluació reguladora dels aprenentatges; orientacions didàctiques i recursos amb enllaços, per als educadors, mestres i famílies.

2 comentaris:

  1. Hola Elvira,
    et felicito per aquest excel·lent treball. No només és molt clar i entenedor sinó que els continguts em semblen fantàstics. Combines molt bé coneixement amb una part activa molt ben pensada.
    M'has donat algunes idees per treballar en el meu àmbit diferent del món musical.
    L'enorabona.
    Rosabel

    ResponElimina
  2. Volies que valori el teu screencast...s'ha lliurar al campus i recorda enviar l'enllaç

    Una abraçada

    prof. Mercedes

    ResponElimina